A CORTEX vízszívattyúk elsődleges magyarországi forgalmazójaként engedje meg, hogy pár szóban ismertessük Önnel a CORTEX vízszivattyúkat, azok jelenlegi magyarországi kínálatát! A CORTEX vízszivattyúk minőségüket, megbízhatóságukat, teljesítményüket és hasznos élettartamukat tekintve magasan az európai élvonalban járó termékek. A szivattyúk legfőbb jellemvonása a kiemelkedő nyomásteljesítmény, a kiváló minőségű öntvényház, saválló lapátok, illetve egyes modellek választhatóak 1 fázisú, vagy 3 fázisú kivitelben is.
 

Termékeinket ipari-mezőgazdasági felhasználásra, "kis- és nagygazdáknak", hobbikertészeknek, magánszemélyeknek is nyugodt szívvel ajánljuk, hiszen a CORTEX márkanév alatt forgalmazott termékek kiváló minőségű, megbízható termékek, melyekre típustól függően több év teljeskörű garanciát is nyújtunk Önöknek!

Ismerjék meg termékeinket, melyekről webáruházunkban részletes magyar nyelvű leírásokat, teljesítménytáblázatokat és színes fotókat is találhatnak! Az egyes termékek megvásárolhatóak akár itt is, melyeket futárral igény szerint házhoz is szállítunk Önöknek, vagy személyesen kiskereskedelmi üzletünkben.