Szállítási információk


Szállítási határidő
Raktáron lévő termékek esetében 5 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron a külföldről történő szállítás miatt esetenként előfordulhat hosszabb szállítási idő is, de ilyen esetben folyamatosan tájékoztatjuk Önt a rendelt áru beszerzésének állapotáról, a várható raktárra érkezéséről.

A webáruházon keresztül megrendelt termékeket személyesen is átveheti üzletünkben, csomagolási költséget ez esetben sem számítunk fel, az áru ellenértékét ez esetben is rendezheti előre utalással, vagy átvételkor készpénzben, illetve bankkártyával.

 

Szállítási díjak
Bruttó 30.000 Ft értékű vásárlás esten a szállítás költségét mi álljuk! Bruttó 30.000 Ft-ot meg nem haladó vásárlás esetén a szállítási költség a megrendelt áru súlyának és méretének függvénye, utánvételes szállítás esetén a szállítási díj magában foglalja az utánvét díját is, azért külön nem kell fizetni.

 

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja
Utánvéttel fizetés esetén a megrendelt terméket a csomag átvételekor a kézbesítőnek készpénzben kell kifizetni. Banki utalás esetén igény szerint díjbekérőt küldünk elektronikus úton. Banki átutalás útján történő fizetés esetén a csomag szállítása az összeg számlánkra érkezése után kezdődik meg, vagy a részünkre megküldött banki tranzakciós igazolás ellenében.  A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. Utánvételes fizetés esetén a szállítási költség tartalmazza az utánvétel díját, azért külön nem kell fizetni! A számlát és a garancialevelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a csomagoláson/terméken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

 

Házhoz szállítási információk
Az CORTEX szivattyú webáruház megrendeléseit a DPD  futárszolgálat futárjai kézbesítik. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni, illetve olyan mobil elérhetőséget, amelyen a futár a kézbesítés helyét és idejét egyeztetni tudja Önnel.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!